top of page
mindfulness_heartfulness_den_haag
Anker 1

Mijn naam is Marcus Zeven-Jansen; ik begeleid de trainingen op de donderdagavond. Ik ben de oprichter van mindfulnessleren.nl en ik geef de trainingen vanaf 2011.

 

De praktische toepasbaarheid van mindfulness en heartfulness in mijn dagelijkse leven is iets wat me zeer aanspreekt en wat ik graag doorgeef aan anderen. Ik ben opgeleid tot Mindfulnesstrainer en Personal Coach en Counsellor en heb meer dan 35 jaar ervaring met verschillende vormen van meditatie en yoga. Verder heb ik ook als Chi Kung Trainer gewerkt.

 

Naast persoonlijke begeleiding in mijn praktijk (Stap na Stap Coaching & Counselling) leg ik me volledig toe op mindfulness en heartfulness. Ik heb een grote belangstelling voor alles wat met bewustwording, gedragsverandering en persoonlijke groei te maken heeft.

Respect, openheid, helderheid, vertrouwen en positiviteit zijn belangrijke kernwoorden voor me. De cursist staat bij mij altijd centraal. Ik werk graag op een ontspannen en ongedwongen manier.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling nooit stopt en daarom ga ik zelf regelmatig naar workshops en retraites. O.a. Vipassana in de stijl van S.N. Goenka en bij leraren als Anodea Judith, Dr. Joe Dispenza, Shaila Catherine en David Dewulf.

De training 'van Mindfulness naar Heartfulness' heb ik zelf volledig samengesteld aan de hand van meer dan 20 jaar professionele en persoonlijke ervaring.

bottom of page