top of page

Heartfulness training
De training ‘van Mindfulness naar Heartfulness’ is een vervolg op mindfulness en is het meest geschikt voor mensen die al ervaring hebben met meditatie. Als je mindfulness ziet als ‘zijn met wat is’, dan is heartfulness ‘zijn wie je in wezen bent.’ De training brengt je naar het hart van je zijn, en laat je ervaren dat je hart veel meer is dan een centrale pompende spier.

 

Het brein van het hart

Recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het hart een eigen intuïtief en intelligent brein met geheugen heeft, dat onze hersenen en gedrag beïnvloedt. In deze training leer je dit voelende brein kennen en gebruiken.

 

Over het algemeen richten we veel aandacht op ons hoofd-brein, waardoor denken en voelen uit balans zijn geraakt. Door oefening en aandacht op het hart te richten kunnen we op een volledigere manier keuzes maken, om zo wijzer richting te geven aan ons leven.

heartfulness.png

Meditatie en oefeningen
In deze training wisselen meditaties, visualisaties, (partner)oefeningen en informatie over verschillende elementen van het hart elkaar af.

 

Je leert elke les ook een krachtige en sierlijke staande bewegingsoefening, o.a. uit Chi Kung. Deze eenvoudig uit te voeren oefeningen bevorderen je gezondheid en je lichamelijk en energetisch bewustzijn en kunnen ook als serie gedaan worden. Je krijg opdrachten mee om tussen de bijeenkomsten in zelf te kunnen oefenen.

 


 

Programma (7 bijeenkomsten van 2 uur)

Dag 1: Hartbewustzijn 
            (afgestemd hart)
Dag 2: Hartcoherentie
           (gezond hart)
Dag 3: Het energetische hart
           (krachtig hart)
Dag 4: Het intuïtieve en intelligente hart
           (wijs hart)
Dag 5: Relatie, communicatie, compassie
           (verbonden hart)
Dag 6: Manifesteren vanuit het hart  
           (kwantum hart)
Dag 7: Leven vanuit je ware zelf
           (gelukkig hart)

De training is inclusief bijbehorend werkboek.
Voor trainingsdata en prijzen check de agenda.

Per training kunnen er maximaal 8 mensen meedoen.

Mocht je meer informatie over deze training willen dan ben je welkom op een kennismakingsworkshop of op een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.
 

Foto eerste heartfulness groep website.jpg

Groepsfoto na afronding van de eerste training 'van mindfulness naar heartfulness' in maart 2024.


 

bottom of page