mindfulnessleren.nl-logo.png

​Groepstrainingen

Er worden jaarlijks 6 groepstrainingen (start januari, april/mei en september/oktober) van 8 bijeenkomsten georganiseerd: 3 op de donderdagavond en 3 op de zaterdag- of zondagochtend.

 

De volgende training is gepland op:​

 

* Donderdag van 19.30 tot 22.00 uur

 

23, 30 september, 7, 14, 28 oktober, 4, 11, 18 november.

Als je een keer verhinderd bent kun je bij een andere training inhalen.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen er maximaal 8 mensen meedoen.

 

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen zie Training Info.

​Kosten

De training kost € 387,-. Dit is inclusief BTW, kennismakingsgesprek (telefonisch of persoonlijk), uitgebreid werkboek, video- en geluidsbestanden en thee en koffie. Veel werkgevers zijn bereid (een gedeelte van) de training te vergoeden.

Early bird aanbieding
Geef je uiterlijk 9 september op en profiteer van de voordelige early bird prijs van € 357,- !

Je zult de tools die je aangereikt krijgt tijdens de training de rest van je leven goed kunnen gebruiken. Investeer in jezelf, kom tot bloei en leef je potentie!

Gratis kennismaking met mindfulness
Op 4 september kun je van 16.30 - 17.30 uur tijdens een workshop kennismaken met mindfulness en de trainer. Je kunt wat oefeningen ervaren en je krijgt een overzicht van de thema's die in een training behandeld worden. Als je zeker wilt zijn van een plekje geef je dan van tevoren op. Locatie Laan van Meerdervoort 190.

 

Training herhalen voor helft van de prijs

Heb je in het verleden een training bij ons gevolgd en heb je de behoefte om het weer op te pakken? Dan kun je de gehele training herhalen voor € 193,50 (inc. BTW en thee en koffie, en ex werkboek, video- en geluidsbestanden). Het kan ook inspirerend zijn om de training bij een andere trainer te volgen omdat die net een wat andere benadering heeft.

 

Trainingen op verzoek
Het is ook mogelijk om een mindfulness dagtraining, introductietraining, individuele training of workshop op verzoek te organiseren. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

Groepstrainingen middelbare scholieren
Neem contact met ons op voor informatie over de volgende training.

 

Locatie

De sfeervolle locatie voor de trainingen is de Zevende Hemel, centrum voor Body, Mind & Spirit, Laan van Meerdervoort 190 Den Haag.

Download onze folder:

de voorkant van de folder van mindfulnessleren.nl