top of page
mindfulnessleren.nl-logo.png

​Groepstrainingen

Er worden jaarlijks 6 groepstrainingen (start januari, april/mei en september/oktober) van 8 bijeenkomsten georganiseerd: 3 op de donderdagavond en 3 op de zaterdag- of zondagochtend.

 

De volgende trainingen is gepland op:​

 

Donderdag van 19.30 tot 22.00 uur

21, 28 september, 5, 12, 26 oktober, 2, 9, 16 november.

Als je een keer verhinderd bent kun je bij een andere training inhalen.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen zie Training Info.

Early bird aanbieding
Meld je uiterlijk 11 september 2023 aan en maak gebruik van de voordelige early bird prijs van € 357,-. Daarna kost de training € 387,-. Dit is inclusief BTW, kennismakingsgesprek (telefonisch of persoonlijk), uitgebreid werkboek, video- en geluidsbestanden en thee en koffie. Veel werkgevers zijn bereid (een gedeelte van) de training te vergoeden.

Je zult de tools die je aangereikt krijgt tijdens de training de rest van je leven goed kunnen gebruiken. Investeer in jezelf, kom tot bloei en leef je potentie!

Gratis kennismaking met mindfulness
Op 2 september van 15.00 tot 16.00 uur kun je tijdens een workshop kennismaken met mindfulness en de trainer. Je kunt wat oefeningen ervaren en je krijgt een overzicht van de thema's die in een training behandeld worden. Geef je van tevoren op als je zeker wilt zijn van een plekje.

Training herhalen voor helft van de prijs

Heb je in het verleden een training bij ons gevolgd en heb je de behoefte om het weer op te pakken? Dan kun je de gehele training herhalen voor € 193,50 (inc. BTW en thee en koffie, en ex werkboek, video- en geluidsbestanden).

 

Trainingen op verzoek
Het is ook mogelijk om een mindfulness dagtraining, introductietraining, individuele training of workshop op verzoek te organiseren. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

 

Locatie

De sfeervolle locatie voor de trainingen is de Zevende Hemel, centrum voor Body, Mind & Spirit, Laan van Meerdervoort 190 Den Haag.

Download onze folder:

de voorkant van de folder van mindfulnessleren.nl
groepstrainer mindfulness cursus marcus zeven-jansen
Anker 2
bottom of page