top of page

​Groepstrainingen

Er worden jaarlijks meerdere groepstrainingen gegeven (start januari, april/mei en september/oktober).

 

De volgende trainingen 'van Mindfulness naar Heartfulness' zijn gepland van 19.45 tot 21.45 uur op:​

VOL 18, 25 januari, 1, 8, 15, 29 februari, 7 maart

28 maart, 4, 11, 18, 25 april, 2, 16 mei.

Als je een keer verhinderd bent kun je bij een andere training inhalen. De training wordt gegeven in kleine groepen van maximum 10 deelnemers.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen zie Heartfulness en Mindfulness Groepstraining.

Early Bird aanbieding
Meld je uiterlijk 14 maart aan en maak gebruik van de voordelige early bird prijs van € 297,-. Daarna kost de training € 327,-. Dit is inclusief kennismakingsgesprek (telefonisch of persoonlijk), werkboek en BTW.

Je zult de ervaringen en de tools die je aangereikt krijgt tijdens de training de rest van je leven goed kunnen gebruiken. Investeer in jezelf, kom tot bloei en leef je potentie!

Gratis kennismaking met heartfulness
Op 11 janurari van 19.45 tot 21.00 uur kun je tijdens een workshop kennismaken met heartfulness en de trainer. Je kunt oefeningen ervaren en je krijgt een overzicht van de thema's die in een training behandeld worden. Geef je van tevoren op als je zeker wilt zijn van een plekje.

Training herhalen voor helft van de prijs

Heb je in het verleden een training bij ons gevolgd en heb je de behoefte om het weer op te pakken? Dan kun je de gehele training herhalen voor de helft van de reguliere prijs (inc. BTW en thee en koffie, en ex werkboek en evt video- of geluidsbestanden).

 

Trainingen op verzoek
Het is ook mogelijk om een dagtraining, introductietraining, individuele training of workshop op verzoek te organiseren. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

 

Locatie

De sfeervolle locatie voor de trainingen is de Zevende Hemel, centrum voor Body, Mind & Spirit, Laan van Meerdervoort 190 Den Haag.
 

Download onze folder:

de voorkant van de folder van mindfulnessleren.nl
groepstrainer mindfulness cursus marcus zeven-jansen
Anker 2
bottom of page