top of page
mindfulnessleren.nl
Mindfuness trainer Den Haag Marcus Zeven-Jansen
Anker 1

Mijn naam is Marcus Zeven-Jansen; ik begeleid de trainingen voor volwassenen op de donderdagavond. Ik ben de oprichter van mindfulnessleren.nl en ik geef mindfulness trainingen vanaf 2011.

 

De praktische toepasbaarheid van mindfulness in mijn dagelijkse leven is iets wat me zeer aanspreekt en wat ik graag doorgeef aan anderen. Ik ben opgeleid tot Mindfulnesstrainer en Personal Coach en Counsellor en heb meer dan 35 jaar ervaring met verschillende vormen van meditatie en yoga. Verder heb ik ook als Chi Kung Trainer gewerkt.

 

Naast persoonlijke begeleiding in mijn praktijk (Stap na Stap Coaching & Counselling) leg ik me volledig toe op mindfulness. Ik heb een grote belangstelling voor alles wat met bewustwording, gedragsverandering en persoonlijke groei te maken heeft.

 

Respect, openheid, helderheid, vertrouwen en positiviteit zijn belangrijke kernwoorden voor me. De cursist staat bij mij altijd centraal. Ik werk graag op een ontspannen en ongedwongen manier.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling nooit stopt en daarom ga ik zelf regelmatig naar workshops en retraites. O.a. vipassana in de stijl van S.N. Goenka en bij leraren als Shaila Catherine, Anodea Judith, Dr. Joe Dispenza en David Dewulf.

Mijn naam is Lonneke Lamers; ik begeleid de workshops Zelfcompassie. Sinds 2015 geef ik mindfulness in groepsverband en op individuele basis.

 

Ik geloof dat als je je hart volgt, de juiste dingen vanzelf op je pad komen. Dit ervaar ik zelf al heel wat jaren. Mindfulness kwam in 2008 in mijn leven en sindsdien vormt het een belangrijk onderdeel ervan. Ik heb verschillende opleidingen tot yogadocent en mindfulnesstrainer afgerond. Wat ik zo leuk vind aan het geven van de trainingen is dat ik cursisten zie opbloeien en dat ik iedere week hun bewustzijn zie groeien. Daarnaast vind ik de interactie en de uitwisseling in de groep enorm waardevol. Vanaf 2014 geef ik full- time yogales, meditatie, mindfulness. Ook speel ik harmonium en verzorg ik mantra-avonden. Ik geef zowel groepslessen, workshops als ook privé-lessen.

 

Naast mindfulness zijn zachtheid en compassie belangrijk in mijn leven. Als je liefdevol naar jezelf bent, kun je dat ook naar anderen zijn en ik geloof dat we zo samen een liefdevollere wereld kunnen creëren.

 

bottom of page